18 Mayıs 2011 Çarşamba

'Lozanın İçyüzü' CHP'nin Doğuş Sureci....ve .."Din Öldürülecektir."

'Lozanın İçyüzü' CHP'nin doğuş sureci....ve..."Din Öldürülecektir."

CHP'nin doğus sureci
[Beray-I Malumat Size Gönderildi.]
Büyük Doğu Dergisinin Yirmi Dokuzuncu Sayısında''lozanın İçyüzü'' Diye Yazılan Bir Makaleden.

İngiliz Murahhas Hey'eti Başkanı Lord Gürzon Nihayet En Manidar Sözünü Söyledi:

''Türkiye İslami Alakasını Ve İslamı Temsil Rolünü Kendi Eliyle Çözer Ve Atarsa,Bizimle Hulüs Birliği Etmiş Olur Ve Hristiyan Dünyasının Hürmet Ve Minnetini Kazanır;Biz De Kendisine Dilediğini Veririz.''
Lozan'da Türk Murahhas Heyeti Başkanı Bulunan Ve Henüz Hakiki Kasıtları Anlayamayan İsmet Paşa, Bir Aralık Bütün Hıristiyan Emellerinin Türkiye'yi Mazisindeki Ruh Ve Mukaddesatı Kökünden Ayırmak Olduğunu Sezdiği Halde, Şu Gizli İvaz Ve Teminatı Veriyor Ve Diyor Ki:

"Eskiden Beri Kökleşmiş Ve Köhne Engellerden..." Yani An'ane-İ İslâmiyetten Kurtulmak Hususunda Besledikleri -Yani İsmet'in Beslediği- Azmin, İnkâr Edilmez Delilidir.''

Harfi Harfine İktibas Ettiğimiz Bu Sözlerle, Türk Baş Murahhasının, Yani İsmet'in Eskiden Kökleşmiş Ve Köhne Olmuş Engellerden Kurtulmak Hususunda Türk Milletine Beslediği Kat'i Azimle Ne Kasdettiği Ve Bunu Hangi Maksat Altında İslâmiyet Düşmanlarına İvaz Diye Takdim Ettiğini Sormak Lâzımdır.

Konferansın Birinci Defasında Türk Baş Murahhası, Bizzat Karar Vermek Vaziyetinde Olmadığı Ve Büyüğüne, Yani Mustafa Kemal'e Bildirmek Zorunda Olduğu İçin, Memlekete Dönüyor; Kendisini Haydarpaşa'dan Ankara'ya Götüren Tren Ve Devlet Reisini (Mustafa Kemal) İzmir'den Ankara'ya Götüren Trende Eskişehir'de Buluşuyor.

Bir Arada Ve Başbaşa Seyahat...

Sonra Ankara Gizli Meclis Toplantıları...


Fakat Esas Meselelerde Daima Başbaşa... Mustafa Kemal İle İsmet Beraber İçtimaları Ve Karar: "Din Öldürülecektir."
"Din Öldürülecektir."
Lozan Konferansı'nın İkinci Sahifesi...
Artık Her Şey Türkiye Hesabına Çantada Hazırdır. Yani Dini Terk İle Her Şey Yapılacak.

Yeni Hizbin (Kemalizm Ve İsmet Hükûmeti) Bundan Böyle, Bu Millette, İslâmiyeti Katletmek Prensibiyle Hareket Etmekte, Hasım Dünyanın Kumandanlarından, Yani Düşman Ehl-İ Salib Kumandanlarından, Dini Vurmakta Daha Hevesli Olduğu Ve Örnekler Vereceği Ve Bilhassa Hudut Dışı Değil De, Hudut İçin Ve Milli İrade Yaftası Altında Çalışacağı Şüpheden Varestedir.

NİHAİ VESİKA

Lozan Muahadesinden Sonra, İngiltere Avam Kamarasında, "Türklerin İstiklâlini Ne İçin Tanıdınız?" Diye Yükselen İtirazlara, Lord Gürzon'un Verdiği Cevap:
"İşte Asıl Bundan Sonraki Türkler Bir Daha Eski Satvet Ve Şevketlerine Kavuşamayacaklardır. Zira Biz Onları, Maneviyat Ve Ruh Cephelerinden Öldürmüş Bulunuyoruz. Yani Mustafa Kemal Ve İsmet*İn Verdikleri Karar, Türk Milletini İslâmiyet Ve Din Cihetinden Öldürmek Kararıdır."

Artık Bunun Üzerine Her Şey Apaçık Anlaşılıyor, Değil Mi?..  (Lozan Bir Çok Dehşet Ve  Acı Neticeleri İle Beraber - CHP’nin Doğuş Surecini Başlatmıştır- Adeta Kara Günler Yaşanacağının Habercisi Olmuştur) Yaşanan Acılara Tarih Şahittir.

kaynak: http://is.gd/zAoeti
https://twitter.com/#!/polaterzap                                                                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder